Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2017 10:04:35 - charl

proč nebráníte babiše ?

Dobrý den , proč ještě nikdo nepodal trestní oznámení na sobotku či kalouska za ničím neprokázané opakované pomluvy a dehonestaci andreje babiše ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.06.2017 10:45:36 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.Svého předsedu, Hnutí ANO2011 hájím kde se dá a jak se dá. Pohybuji se ve světě politiky, kde slova mají často jiný účel a význam než v běžném občanském životě, kde bych asi reagoval podstatně jiným způsobem. Je to zároveň prostředí, kde individuální, byť i dobře myšlená aktivita - například podání trestního oznámení, může mít i negativní dopad na celkové politické úsilí všech ostatních. A individualismus se v politice, zvláště ve chvíli, kdy je potřeba společného úsilí takříkajíc na všech frontách, vyplácí, pokud vůbec, jen velmi krátkodobě. Navíc si myslím, že se očekávaný efekt veřejných útoků proti A. Babišovi a Hnutí ANO2011 tímto podpásovým, i politicky odsouzeníhodným způsobem (pomluvy, lži, manipulace s fakty), dostaví úplně v jiné podobě, než iniciátoři a organizátoři počítají. Občané jsou na tyto věci citliví a věřím, že i jako sportovní národ, neodpouští evidentní fauly. Politické škody, které nositelům těchto praktik takto vznikají, jsou dle mého názoru mnohem významnější a projevované v reálném čase, než Vámi uvažované navrhované trestní oznámení...politický boj vyžaduje politické nástroje ... a jeden z nejlepších, který znám, je osobní příklad :-)