Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2017 11:04:20 - nejsem xenofob

organizovaná migrační vlna potvrzena

Dobrý den pane poslanče,už jste četl článek na http://www.ceska-justice.cz/2017/05/africke-tajne-sluzby-kolony-toyot-s-migranty-vyjizdeji-vzdy-v-pondeli-sleduji-je-satelity/ Zdá se,že jediný,kdo si to ještě neuvědomil,že se jedná o pašeráctví,tak je jednak evropský parlament,komise a Frontex. Co s tím bude dělat nás parlament?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2017 12:43:04 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.Nevím co s tím reálně (aktivně) může dělat náš parlament - pokud tím nemyslíte nějaké usnesení, výzvu (např. na adresu Rady bezpečnosti) či protest na adresu předmětných politických reprezentací konkrétních Afrických zemí. Víc mne v tuto chvíli nenapadá.Je nutné poznamenat, že se jedná se o situaci v Afrických zemích, které jsou suverénními státy, mají své vlády, které jsou nezávislé nejenom na Českém, ale i Evropském parlamentu. Otázkou je, jaký vliv lze na předmětné Africké země a jejich politické a bezpečnostní elity uplatnit ze strany mezinárodního společenství. Další možností tedy je, že zasáhne OSN, respektive Rada bezpečnosti..další možností mohou být "top secret" aktivity nespecifikovaných speciálních služeb a složek....V úvahu připadají i další možnosti - mimo jiné kontrola finančních toků mafií apod. O některých dalších možných opatřeních jsem se již mnohokrát zmiňoval již v minulosti, ta se týkají opatření, která by podle mého názoru bylo možné realizovat přímo na pobřeží Severní Afriky (Libye) s cílem zabránit tomu, aby se běženci vůbec dostali do oblasti mezinárodních vod....