JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2017 15:15:57 - mravenec-99

Schválili dnes poslanci přijímání muslimských cizinců k české policii?

Dívám se, že dnes poslanci ve třetím čtení schválili zákon o obecné policii a služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů. Cizinci tedy budou moci sloužit u české policie, nebo ne? Není mi prosím jasné, co se tedy vlastně schválilo v těch dnešních zákonech.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2017 8:10:20 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za další z dotazů. Mícháte tady několik materiálů v jednom hrnci. To, aby mohli cizinci být ve služebním poměru k Policii ČR projednala minulé pondělí vláda. Materiál se jmenuje Koncepce rozvoje PČR do doku 2020. Je to záměr, který by musel projít legislativou, což se doufám nikdy nestane nebo alespoň já udělám vše proto, aby se tak nestalo.

V pátek se pak ve 3. čtení projednávaly novely zákona o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů a o obecní policii. Zde bych Vás odkázal na svůj Fb profil, kde se o tom dočtete vše co požadujete. Příspěvek je z 9.6. https://www.facebook.com/OndracekZdenek%20/

Přeji hezký den.

Zd. Ondráček