JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2017 17:08:11 - mravenec-99

Vláda nepřijímá migranty podle kvot. Kolik jich ale vzala dobrovolně? Tak 50 000?

Všude slyšíme vyjádření vlády, že nebude přijímat migranty na základě kvot. Dokonce je to tak i otištěný v médiích. Kolik jich však vzala dobrovolně? Podle sociologa Petra Hampla za posledni dva roky přišlo do čr 40 000 - 50 000 muslimských a afrických migrantů. Já mám potvrzené informace, že migranti dostávají obecní byty v Praze, Brně a Plzni a zřejmě mnoha dalších městech. Na zvoncích jména napsané nemají, ale podle svědků tam bydlí. Je jasné, že ve spolupráci s neziskovkami je sem vláda přijímá. Města jsou migrantů plná, to je hlášeno ze všech míst po celé čr stovkami lidí. Migranti mají obrovské dávky a vše zadarmo. Na sociální úřady chodí po zavírací době, aby se to drželo v tajnosti. Proč to vláda dělá a snaží se zlikvidovat vlastní národ a zemi? Jsou podplacení arabskými šejky? Co Vy o tom prosím víte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2017 8:17:42 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za další dotaz. Nic z toho o čem Vy píšete nevím a divil bych se, že se by se to v "ukecaném" Česku udrželo v tajnosti. Zkuste neuvádět pouze potvrzené informace, ale dodejte důkazy. Požadujte, aby Vám zdroje těch informací poskytly také třeba adresy na kterých migranti bydlí, tedy město, dům, ulici, čp. popisné a popis bytu v domě nebo kam si chodí pro ty dávky. Pak s tím budeme dále pracovat. Takto jsou to zatím jen informace JPP nebo rusky BBS. Děkuji a těším se na předložení požadovaného.

Přeji hezký den.

Zd. Ondráček