JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2017 22:39:21 - mravenec-98

Migranti v Česku

Dobrý den,
Vám lidé nepíšou, že v jejich městech přibývají migranti? Nezkoušel jste se projít centrem Prahy nebo Hradce a všímat si, kolik arabů a černochů za poslední dva roky přibylo?
Jinak v Plzni třeba bydlí na Košutce v obecních bytech. Každý pátek odjíždí autobus plnej migrantů z autobusovýho nádraží směr Praha, zpátky se ale migranti nevrací - můžete se zeptat řidičů.
Nebo minulý týden v Třemošné u Plzně přijel autobus plný migrantů, ti z něho vystoupili, nakoupili v supermarketu, potřebu vykonali na chodníku, pokřikovali na ženy a jeli dál. Jestli mi nevěříte, klidně tam pošlete nějakého svého člena, at se zeptá místních lidí. Takových příkladů je ale hodně - opravdu Vám lidé kvůli migrantům nepíšou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.06.2017 7:20:22 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Koukám, že tento je od mravence s nižším pořadovým číslem, ale k odpovědi. Chodím po Praze i Hradci Králové a vidím cizince, ale nedokáži rozpoznat, kdo z nich je turista a kdo migrant. Třeba v Praze, tedy v jejím centru, nyní vidím, že převládají turisté z Asie, zřejmě Číňané.

To co popisujete na Plzeňsku slyším poprvé a opravdu mi kvůli tomu nikdo nikdy nepsal. Mě spíše oslovují lidé z mého Královéhradeckého kraje a řešíme jiné záležitosti. Jestli jste z toho kraje a těch míst a víte, kdy přijedou nebo budou odjíždět směr Praha další, tak proč to nenatočíte a pak nesdílíte na sociálních sítích? Určitě by to vyvolalo širokou diskusi. Já se zkusím poptal kolegů z Plzeňského kraje. Zatím mi to však připadá, že možná o nějakém problému víte, ale nechcete ho řešit, resp. požadujete to po jiných, což je chyba.

Přeji hezký den.

Zd. Ondráček