Mgr. et Mgr. Věra Jourová

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2017 14:05:49 - teoriestrun

Dobrý den - je zvažováno řízení EU proti Německu za veřejné a bezprecedentní porušování zákonů platných pro všechny země EU -

tedy Dublinu 2? Tento zákon, který závazně pro všechny země EU stanovuje postup pro přijímání imigrantů a stanovuje taktéž závazný postup při azylové proceduře a následnému umožnění vstupu azylanta do Sheng. prostoru, byl schválen dobrovolně všemi zeměmi EU - žádná nebyla proti, žádná nebyla přehlasována proti své vlastní vůli. V rozporu s tímto platným zákonem Německo veřejně vyhlásilo, že jej dodržovat nebude a vyzvalo zcela veřejně a oficiálně statisíce ilegálních imigrantů, aby jej také nerespektovali a procházeli naprosto nekontrolovatelně celou EU až do jejího středu- a to se všemi důsledky pro ostatní země EU, tedy současný nekontrolovatelný pohyb po celé EU statisíců neidentifikovaných cizinců s velkým potenciálem jejich kriminality až po náboženské vraždy. Německo jednoznačně a prokazatelně, oficiálně a veřejně vyhlásilo a zrealizovalo porušování platného zákona EU Kdy proběhne nějaké řízení za tento postoj s Německem? Nebo jsme zase v protektorátu a "vyvolení" se neřeší?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.