MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2012 18:56:37 - V.Koloušek

Co by jste dělal Vy na mém místě?

Dobrý den, podle Vás bez očisty strany budete pro voliče nečitelní a nebudou vám vůbec věřit v čemž s vámi souhlasím. Vy ale kritizuje ČSSD stále častěji, na prezidenta jste podpořil Zemana-neuvažujete, že opustíte stranu a přestoupíte buď jinam nebo se stanete nestranným?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2012 11:09:51 - MUDr. Vladimír Dryml
Vážený pane Koloušek,vzhledem k tomu, že se stále objevují další a další nové informace o korupci a to i politické uvnitř ČSSD a navíc není zájem o vysvětlení a vyřešení těchto případů (zóna Solnice v Královehradeckém kraji, autobusové nádraží v Lázních Bohdaneč v Pardubickém kraji, problémy hejtmana Haška a Zimoly s evropskými dotacemi i dopis od MUDr. Ratha pro mne z vazební věznice v Litoměřicích a další a další) je důsledkem slabého vedení a vnitřního rozkladu ČSSD. Strana je zadlužena a kandidát Diensbier nás bude stát 30-50 mil. Kč, přitom jeho šance jsou mizivé. Na kritiku se odpovídá arogancí a pronásledováním všech, kteří se odváží nebýt k těmto problémům ČSSD hlušší a slepí. Co by jste dělal Vy na mém místě, když stále narážíte na tvrzení politického grémia, že vše je v pořádku.
S pozdravem senátor Dryml