Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2017 11:04:01 - MíraT

Porušování veřejného i občanského práva - sousedské vztahy

Vážená paní ministrině Šlechtová,

máme společně se sousedy problém s naším "novým" sousedem. V blízkosti našich pozemků dochází k navážkám zeminy, stavění opěrných zdí, kácení zdravých stromů, stavění staveb, které jsou v rozporu s novým územním plánem a s tím spojený hluk, prach a zápach. Je toho podstatně více co máme na srdci, ale o tom se Vám tady nebudu rozepisovat a Vás tím zatěžovat.Bohužel nemáme odvolání jelikož manželka stavebníka je zastupitelka města Liberece a máme pocit, že má velký vliv na jakékoliv dění v tomto problému. Stavebník se již dostal několikrát do problémů se zákonem pro korupci a jiné závažné věci.
Řešíme to již přes právního zástupce, ale to je dosti nákladné, proto se obracím s prosbou na Vás.
Předem děkujeme
s pozdravem
Tůma Miroslav

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2017 14:05:49 - Ing. Karla Šlechtová
Dobrý den, pane Tůmo,

děkuji Vám za projevenou důvěru, se kterou jste se na mě obrátil. Je mi líto, že jste se dostal do tak nezáviděníhodné situace, nicméně dovoluji si Vám doporučit, abyste se v těchto záležitostech obrátil na místně příslušný stavební úřad a na Českou inspekci životního prostředí.

S pozdravem. KŠ