Mgr. Petr Kořenek

  • SOCDEM
  • Vsetín
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2017 0:37:41 - Landys97

Budoucnost po volbách

Jakou vidíte budoucnost české politiky po volbách? Co budete dělat, pokud se do sněmovny nedostanete? Jaký očekáváte výsledek ČSSD ve volbách?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.07.2017 10:37:51 - Mgr. Petr Kořenek
V politice se obávám pouze jedné věci. A to je potlačení plurality. V minulosti naše rodina i já osobně jsem pocítil jak to je, když někdo o Vás rozhoduje pro politické názory či původ.  Česká politika bude kopírovat evropské trendy. Jaká bude rozhodnou sami občané.  O sebe opravdu obavu nemám. Do politiky jsem nešel s cílem zajistit si budoucnost či materiální zajištění. Pracuji dle svého nejlepšího svědomí a samozřejmě jako každému se mi vždy nemusí věci podařit. Vrátím se ke své profesi a budu se jí dále věnovat.  Taky se vrátím ke svým zájmům a zbyde čas i na rodinu. Politiku může zase dělat jako jeden z koníčků.  O výsledku ČSSD rozhodnou občané - voliči. A věřím, že budou rozhodovat bez emocí a odhlédnou od kampaně, kterou vedou média. Věřím, že budou posuzovat  kandidáty podle jejich práce a profese, tak aby zastupovali důstojně svůj region.  Zdraví PK