Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2017 16:16:14 - Landys97

Budoucnost po volbách

Jakou vidíte budoucnost české politiky po letošních volbách? Budete kandidovat? Nikde na kandidátce jsem vás nenašel. Pokud ne, nebo byste se nedostal, co budete dělat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.07.2017 13:44:24 - Ing. Bohuslav Chalupa
 S ohledem na stav v politice a jistou povědomost o schopnostech politiků řešit naléhavé potřeby země jak směrem dovnitř, tak směrem ven, doufám, a některým se to nebude líbit, že jeden z politických subjektů - tedy pravděpodobně ANO - ve volbách zvítězí takovým způsobem, aby vláda byla co nejméně závislá na mnohdy kontraproduktivních kompromisech a o to více byla schopná rychle a efektivně řešit co je třeba. Poznamenám, že dlouhodobě jsem příznivcem většinového volebního systému, který patří do demokracie stejně tak, jako systém poměrný.Kandiduji v Jihomoravském kraji, moji kolegové rozhodli, že budu umístěn na 9. (tedy pravděpodobně nevolitelné) místo, ale to neznamená, že se začnu "vytrácet" - naopak. Jaký o mne bude v mých 57 letech zájem a co budu dělat - to v tuto chvíli opravdu nevím, zkusím i nadále pracovat v oboru, kterému jsem se ve významných parlamentních funkcích na 100% věnoval poslední roky - tedy v oblasti obrany a bezpečnosti (ve fyzickém i kybernetickém prostředí), v problematice imigrace, v robotice atp..... Vnímám to tak, že daňový poplatník (volič) mi dal důvěru, investoval do mne, něco nového jsem se za 4 roky naučil, získal jsem ojedinělé zkušenosti - měl bych to tedy svým spoluobčanům maximálně vracet bez ohledu na to, zda budu či nebudu poslancem....