Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2017 14:13:52 - venosF

Kalergi

Dobrý den, pane poslanče, jaký máte názor na duchovního otce EU Kalergiho?http://neviditelnypes.lidovky.cz/historie-listovani-v-kalergim-dek-/p_zahranici.aspx. Není zarážející, že držitelé Kalergiho ceny Juncker a Merkelová vehementně prosazují migrační kvóty, což je technicky vzato nástroj na ono Kalergiho míšení ras? Co když je vedení EU opravdu inspirováno svým zakladatelem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.07.2017 19:23:09 - Ing. Bohuslav Chalupa
 pan Kalergi (1894 - 1975) žil v jiné době, která byla značně odlišná od současných změn ať už co týká "globalizace", přechodu i informační společnosti, světa klimatických změn, či změn v poměru mocenských sil, změně charakteru a kvality bezpečnostních hrozeb. Pokud si jeho světonázor někdo bere za základ svých politických ambicí, je to jeho věc, nicméně osobně se domnívám že staví na základech, které nekorenspondují s aktuálním stavem světa a dříve či později zmizí v propadlišti dějin. Nemohu vyloučit, že Vámi zmínění představitelé tzv. elit EU, vygenerovaných evropským a provázaným národním politickým systémem (viz SRN), který je v jistých ohledech pouze pseudodemokratický, využívající systému vzájemné podpory v "elitním" (klientelistickém) klubu vyvolených a ekonomicky podporovaných nositelů jistých, "někým" podporovaných ambicí a v politických praktik založených na sebedestrukční politické korektnosti, pseudohumanismu a pseudosolidaritě, jsou tímto způsobem řízeni a motivováni..... No a co? je i na nás kam se EU pohne, koho si zvolíme do EP, jak dalece budeme schopni hájit naše zájmy v evropském prostředí a jak dalece budeme schopni nacházet spojence a vytvářet protiváhu těmto, pro nás definitivně nepřijatelným, tendencím...nikdo to za nás dělat nebude ....