Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2017 1:41:32 - liviticus

Přátelé na FB

Pane poslanče, jak je možné, že na svém osobním FB máte v přátelích předsedu Národní demokracie Adama B. Bartoše, který byl za antisemitské výroky podmínečně odsouzen? On požádal o přátelství vás, nebo vy jeho?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.07.2017 19:37:01 - Ing. Bohuslav Chalupa
 ...upřímně řečeno - komunikaci na Facebooku se učím, a už nyní mám pocit, že české jazykové ekvivalenty nejsou příliš trefné - český Facebook používá slovo "přitel" - já osobně tuto kategorii považuji a pokládám nikoli za vysloveně "přítel" (přítel je hodně osobní záležitost) ale za pojem, který odpovídá spíše čemusi, co bych označil za známého nebo člověka, se kterým jsem ochoten diskutovat - a diskutovat jsem ochoten se všemi, bez ohledu na jejich názory nebo na to, co si o nich osobně myslím (politik musí leccos "překousnout" :-)). Nejsem si vědom, že bych si pana A.B.Bartoše cíleně vybral za přítele, ale je možné, že v celkové datové provázanosti facebookových profilů je tzv. "přítelem" nějakého mého "přítele" a došlo k automatickému propojení.Já jsem svým vysloveně přátelským vztahem k Izraeli a Izraelcům znám a předpokládáat u mne cokoliv, co je v rozporu s tímto mým názorem je minimálně neadekvátní. Nicméně, abych věci definoval jednoznačně - pan A.B. Bartoš určitě není můj přítel a předpokládám, že ani on mne nepokládá za přítele - nicméně i přes zcela diametrálně odlišné chápání řady věcí, jsem ochoten a připraven panu A.B.Bartošovi cestou Facebooku sdělovat své názory a eventuálně o nich diskutovat - pokud spolu nebudou lidi mluvit a nebudou ochotni diskutovat a naslouchat si - pak to časem fakt nemůže dopadnout dobře...