Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2012 12:23:54 - walli

Nevidím nejmenší důvod,proč by tuto odchylku, měli vyřvávat v ulicích.

Vím, že nejste Pražák (v tomto případě naštěstí), ale líbí se mi vaše názory a zajímalo by mě, co říkáte na 2. ročník pochodu homosexuálů, který má v Praze proběhnout pod záštitou primátora? Letos tam mají být navíc také postižení homosexuálové, homosexuální Romové či transsexuálové. Jaký je Váš názor na podobné zviditelňování? Neberu jim jejich život, ale proč tím obtěžují ostatní?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2012 11:06:49 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den. Souhlasím s Vámi. Považuji tyto lidi za nešťastnou hříčku přírody a lidi, kteří za své „postižení“ nemohou. Nevidím ale nejmenší důvod,proč by tuto odchylku, navíc pod záštitou takové funkce,jakou je primátor, měli vyřvávat v ulicích. Nemyslím si rovněž, že by nad něčím takovým měl záštitu přebírat zrovna primátor Hlavního města Prahy. Něco jiného by bylo, kdyby se museli jakéhosi uznání, či odstranění nějaké diskriminace apod. domáhat. Dnes je společnost toleruje. Nevidím tak nejmenší důvod uskutečnění jejich divadla v ulicích Prahy. A účast Romů? Ani jim se, samozřejmě, toto protivenství přírody nevyhýbá a platí v plném rozsahu i to předchozí. Zdravím Vás. Jar. Doubrava