Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2012 19:06:41 - petr lexa

Nemyslím si, že to je dobrý nápad a skutečně složí jen ke zviditelnění.

Dva slovenští poslanci Národní rady SR se chystají na dovolenou do nejproblematičtějších romských osad. Co si o tom myslíte? Užitečný krok, který by prospěl i některým u nás? Doporučil byste někomu z politiků , aby takovou dovolenou třeba na Šluknovsku absolvoval? Nebo jde jen o PR akci k zviditelnění?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2012 11:36:52 - Jaroslav Doubrava

Vážený pane Lexo, nemyslím si, že to je dobrý nápad a skutečně složí jen ke zviditelnění. Vím, že situace v cikánských gétech je podstatně horší, než je situace například ve Váni zmiňovaném Šluknovsku. Už jsem řekl, že znám celou řadu Romských rodin se kterými nemám problém se setkat, zajít na kávu. To je ale o něčem jiném. I po internetu běhá řada videí z takových gét na Slovensku. Nepředstavitelný nepořádek, doslova šílené hygienické podmínky, cikáni konající i velkou potřebu přímo na veřejném prostranství a tak bych mohl pokračovat. Páni poslanci svým hloupým nápadem asi chtějí ověřit imunitní systém svých tělesných schránek. Ničeho jiného tím docílit nemohou. Z toho, co jsem řekl vyplývá, že takové experimenty nepovažuji za rozumné ani u nás. Myslím, že máme dobrý přehled o tom, v jakých podmínkách romské rodiny u nás žijí. Zdravím Vás a přeji příjemné dny. Jaroslav Doubrava