PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2017 10:24:11 - Mgr. Oldřich Kuchařík

Stav ekonomicky aktivních občanů ČR

Dobrý den, pane předsedo, jsem z Prahy a jezdím si přivydělávat do Německa jako pouhý číšník a mám víc peněz, než kdybych pracoval v ČR s akademickým titulem a úspěšně ukončenou VŠ. Ceny tam jsou téměř stejné, ne-li nižší. Máslo v Česku za 50,- výplaty na úrovni roku 1995. Koukám kolem sebe a všude samé exekuce. Neznám snad nikoho, kdo by neměl alespoň jednu, by´t za hloupou pokutu. Proč to tak je? A co s tím republikáni chtějí dělat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2017 17:42:42 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za dotaz a odkazuji na náš program. Především je třeba vyhodit z parlamentu všechny, kdo tam jsou dnes. Tedy všech 200. A to lze jenom tehdy, když půjde k volbám co nejvíce lidí.Co s tím? To, co si dnes můžete přečíst na všch bilboardech po celé republice. Jsou to body našeho staré=ho programu. Proč až nyní, proč si tyto body nepřivlastnili před čtvrtstoletím, mohlo to tady vypadat podstatně lépe.Takže k volbám všichni a buďte si jisti, že vyčistíme ten Augiášův chlév a lidé tak zvaně dole se budou mít dobře, zatímco ti současní mocní nejspíše utečou hned druhý volební večer.Je to tedy jenom na lidech.