ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.10.2017 15:03:40 - pozor na politiky

GEN - galerie elity národa

Zdravím pane senátore,včera na ČT1 ve 20hod.dávali v galerii elity národa bratry Mašínovi. No chvíli jsem se dívala,jestli mne smysly nešálí. Vedle významných vědců, umělců,lékařů,politiků,profesorů - uvedli i významné lupiče a vrahy. To asi v rámci objektivity a vyváženosti.Jinak by ta jejich "galerie elity národa"nebyla úplná,kdyby Mašínové chyběli.Mě to teda vadí,uráží mě to.Jak se na to díváte vy? Přeju hodně zdraví a volebních úspěchů!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.10.2017 21:57:38 - Jan Veleba

 Dívám se na to úplně stejně jako Vy a jako velká většina normálních lidí. ČT už dávno není měřítkem solidního média, je to už taková "čtvrtá cenová"

Drobný příklad její úrovně, i když z jiného soudku. Minulý týden během pléna Senátu kameraman ČT natáčel v jednacím sále s kšiltovkou na hlavě. Možná, že by ho měl "etiket" Špaček poučit a přestat poučovat nás ostatní, kteří víme, jak se chovat ...

Jinak děkuji za přání a Vám přeji všechno dobré