MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2012 19:02:50 - frantisek stibroh

Nic takového se nestalo a není to pravda

Máte nějaké bližší informace ohledně falešného doktora Staňka z pražské ZZS? Jak je možné, že se někdo vydává za někoho jiného a hlavně za lékaře? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.07.2012 9:39:28 - MUDr. Zdeněk Schwarz

Dobrý den,

Již opakovaně jsme se touto informací zabývali pro různé dotazy, které jsme obdrželi od novinářů, občanů, zástupců našeho zřizovatele, České lékařské komory i dalších instituci. Informace pocházela vždy od jedné osoby, která to z nejasných i neodůvodněných příčin tvrdí. Nic takového se nestalo a není to pravda. Žádný falešný lékař u nás nepracoval a nepracuje. Ta osoba, která to tvrdí je nejspíše bud nesvéprávná nebo duševně nemocna a jejím cílem je nás poškodit nebo vyvolat nedůvěru u veřejnosti. Vše jsme předali policii a doufáme, že tvůrce a šiřitel teto dezinformace bude dopaden a potrestán nebo pokud se jedná o duševně nemocného, tak bude léčen. Život přináší cele spektrum podivuhodností a každý rozumný člověk ví, že se může potkat s různými podivíny a psychicky nemocnými,  a nebo nebezpečnými lidmi. Stejně tak můžeme potkat falešného prodavače, číšníka, elektrikáře, kominíka nebo politika. Proto je vždy v takových situacích, kdy máme pochybnosti o kvalifikaci kteréhokoliv zaměstnance nebo o jeho postupu či chovaní pochybnosti, přivolat hned policii a věc řešit na místě se zodpovědnými lidmi. V našem případě stačí hned vytočit číslo 155 a věc oznámit.

Hezké léto

Schwarz