Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.10.2017 18:13:55 - Venda-jogista

Jenomže......

....vývojem po listopadu a zkušeností lidí s vládami / i s naší účastí /, s podporou rozkrádání majetku....atd., jsme si i my nakáleli do svého hnízda, ne snad? Vytvořili jsme společenskou poptávku po extrémním zaměření stran a lidé jim teď chtějí věřit. Co mohou ztratit, když se tolikráte napálili? Jasně, souhlasím. Začít znovu. Ale to se musí znovu, jako další pokus. I s novými lidmi. Znáte ten vulgární vtip, jak v bordelu nešly kšefty a řešením nebyly nové tapety a křesla, ale nové prostitutky. My nechceme lidi s upadajícími mravy, chceme poctivé lidi, ne? A ti se dají jen tak najít na ulici ? Rezignovat však nejde, souhlasím. Po 1948 jsme je nechali, sekundovali jsme jim ale. Teď je zase necháme, ale budeme jim házet klacky pod nohy. Jak to. že jste nebyl na kandidátce do PS? Předpokládám, že jste z Brna - Židenice? Proč to necháváte dojít do stavu, kdy se "jen" slovně, s křížkem po funuse, vyjadřujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2017 19:29:35 - Ing. Ivo Bezecný
 Tak, snažil jsem se vyjadřovart průběžně, hájil jsem koalici se starosty, která měla šanci na lepší výsledek než jsme dosáhli. Naše předsednictvo mělo jiný názor....Na kandidátku vás musí někdo navrhnout a poté take někdo zvolit. Což se v mém případě zatím nestalo (asi není divu) takže rád zůstávám osamělým hlasem volajícího na poušti. Víc dělat nemohu.