Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.10.2017 11:46:15 - Smarter

Vy jste demokrat?

Jestli existuje pluralita názorů, tak si může každý (svéprávný) volit koho chce. Od toho jsou volby, že občan- volič zváží, kdo má respektive která strana jeho důvěru. není to náhodou opačně, že kandidující voliči mají přesvědčit voliče, aby dostali jejich hlas. Neslyšel jsem o to, že soudci, státní zástupci nebo někdo jiný kompetentní omezil nebo odsoudil, případně zastavil tyto volby pro neetiku a pod. Když mi dáte za pravdu, potom byste se měl voličům omluvit a té paní taky. Ona pouze použila vaše výrazové prostředky. Jako chlap, byste to měl i takto pochopit. Z vašich článků nebo vašeho verbálního i písemného projevu usuzuji, že vám asi děla radost ponižovat nebo zesměšňovat druhé.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2017 21:50:47 - Pavel Novotný, DiS.
 Nedělá mi radost někoho zesměšňovat, navíc zešměšňováním voliče Pitomia Okamury člověk ničeho nedocílí, tyto lidi je potřeba spíše vzdělávat a vysvětlovat... No nic, každý má právo volit si koho chce. Je to demokratické a máme demokracii. A volič Tomia Okamury je debílek. Hezký den.