Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2017 17:02:12 - homola

Pane Novotný,

představte si, že v nemocnici je operační tým, který má 75% úmrtnost. Tento tým ,každý rok, zvolí nového primáře (ze svých řad), úmrtnost je stále stejná a ten bývalý primář vše kritizuje. A to se opakuje cca 20 let. Tak do té nemocnice určitě přestanete chodit, půjdete jinam. Zrovna tak se chovají strany, ODS, ČSSD, KDU-ČSL a Kalousek, které nám již dokázali, že vládnout neumí. No, a Babiš ukázal, že ledacos jde, přinesl naději. Jako kdyby se v té nemocnici objevil operatér, kterému nikdo na stole nezemřel. Tak se lidé k němu pohrnou i když i on má své chyby, ale přináší naději. Proto je vítězem voleb Babiš. To je normální lidská vlastnost, tak jeho voliče neodsuzujte, možná že bude republika vzkvétat, a možná že ho již příště nikdo nezvolí. Nemyslíte si, že je to zcela normální chování lidí, kteří se politikou hlouběji nezabývají?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2017 21:49:24 - Pavel Novotný, DiS.
 Myslím, že voliči AB jsou obět dokonalé kampaně a estéb.. parton pan Babiš byl zvolen demokraticky a svobodně. Nerozumím vaší otázce. Je to normální, že ve volbách někdo vyhraje. Není normální volit Okamuru, to může jen debil, voliči Babiše jsou jen naivky, bohužel s volebním právem.