Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2017 12:08:13 - Dešťová víla

Jak chcete zakázat islám?

SPD - Okamura tvrdí, že šária je v rozprou s naším právním řádem. To ano, ale jestli se nepletu, u nás nehrozí, že by se soudy šáriou řídili. Platí přeci civilní právo-ústava a zákony, a to pro všechny stejně bez ohledu na to, v co věří. Nebo se pletu? A pak není v ústavě zakotveno právo na svobodné vyznání? Pokud vás chápu správně, vy byste tento bod ústavy rádi změnili? A co by pak bylo s těmi, co v islám věří? Ty by byli vyhoštěni? Děkuji za vysvětlení

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.01.2018 17:13:51 - Karla Maříková
Dobrý den,

hnutí Svoboda a přímá demokracie předložilo ve sněmovně novelu trestního zákoníku, která přichází s tím, aby trestná byla podpora a propagace ideologie potlačující práva a svobody nebo hlásající nenávist.

Islám nedodržuje lidská práva a svým agresivním džihádem a svými pasážemi v islámských svatých knihách, které znamenají genocidu neislámské části světa porušuje „Všeobecnou deklaraci lidských práv“ a nemůže být tak brán jako náboženství, ale ideologie.

Pokud v naší zemi chce žít jakýkoliv cizinec musí se přizpůsobit našim zákonům, pravidlům a zvykům, platí to i naopak, pokud se kdokoliv z nás rozhodne žít v zahraničí musí se přizpůsobit zákonům a pravidlům dané země. Nebudeme se mi přizpůsobovat pravidlům cizinců a lidí s jinou kulturou. Zkuste postavit v Saudské Arábii kostel nebo si přivést Bibli a pak mi napište, proč my bychom měli tolerovat ideologii, která je nenávistná k neislámské části světa.

Problémům je nutné předcházet, že to nehrozí si mysleli např. ve Velké Británii nebo Švédsku před pár lety také.

Přeji mnoho úspěchů v roce 2018

Karla