Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.11.2017 12:44:47 - Dana Neubauer

extremismus

Dobrý den,doslechl jsem se,že s Vaší stranou nechce pan Babiš spolupracovat,prý jste extremistická strana.Co je na tom pravdy?Já vidím extremismus v tom,že se zapalují auta,ničí se soukromý majetek,napadají se občané a pod.Toto se u Vás neděje,tak co je za tím,myslím,že panu Babišovi nelze ve slibech věřit,že udělá vše pro občany této země,s pozdravem,Novoselský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2017 13:44:23 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
ten kdo přemýšlí zdravím selským rozumem ví, že hnutí SPD extrémistické není a je to jen nálepka k tomu, že z nás mají konkurenční politické aparáty velký strach, jelikož pokud by se nám podařilo prosadit náš vlastenecký program pro přímou demokracii, vymahatelnou odpovědnost a odvolatelnost politiků, nulovou toleranci nelegálním imigrantům, zákaz propagace islámské ideologie a podporu slušných pracovitých rodin s dětmi, včetně důchodců tak by tím skončila moc politických stran a jejich rádoby elit. My jsme radikální hnutí, jelikož chceme radikální změnu politického systém směrem k přímé demokracii a z toho mají konkurenti husí kůži.
Hezký zbytek dne