Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2012 9:40:01 - veronika.cihelková

Myslím si, že vláda své sliby plní s bídou tak na polovinu

Domníváte se, že má vláda pravdu, když tvrdí, že plní postupně všechny body Šluknovského desatera? Upřímně jsem doteď ani nevěděla, že něco takového je, co si o tom myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2012 8:30:41 - Jaroslav Doubrava
Vážená paní Cihelková, myslím si, že vláda své sliby plní s bídou tak na polovinu. Vůbec si nemyslím, že vytvoření speciální policejní jednotky problém vyřeší. Dnes totiž už nejde jen o Šluknovsko, ale i o další lokality. Já problém vidím v tom, že není vymožitelnost práva a vlastně ani snaha jí dosáhnout. Problematika tzv.vyloučených je zametána pod koberec, hlavně aby se o ní moc nemluvilo. Z toho pramení čím dál větší troufalost, ale i brutalita napadání lidí, zvyšující se počty krádeží a dalších trestních činů. Vrátím li se ke Šluknovsku, pak největší chybu vidím v tom, že tam není zmocněnec vlády vybavený potřebnými pravomocemi, který by problematiku řešil se starosty, ale i zástupci druhé strany. Základní problém ale je v nedostatku práce pro cikány a velmi výhodné sociální dávky pro ně, včetně placení nájemného a dalších výhod, které je nemotivují k chuti pracovat. Doufám, že tyto mé řádky Vám odpověď dávají. Kdyby ne,rád je doplním. Děkuji za položený dotaz a přeji příjemné dny. Jar. Doubrava