PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2017 1:16:08 - Ing. Klára Janíková

Práce poslance

Pokud se přeneseme do paralelního světa a představíme si, že republikáni mají ve sněmovně 14 svých poslanců, jakou pozici byste zaujal a čím by se v tuto chvíli váš klub zabýval? O jaké pozice byste se ucházeli v rámci sněmovny? Děkuji vám za odpověď!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.12.2017 11:23:33 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,lidé volí ty, které mají každý den na televizní obrazovce a tak by to bylo i v paralelním světě. Tedy zcela hypoteticky - Republikáni nikdy žádnou funkci nedostali, především proto, že nejsme prodejné .......... Podle nás je politika službou a ne cestou ke korytu, jak je tomu u všech současných devíti parlamentních stran. Uvědomte si, že ti co tam jsou představují jenom domluvené vpusti do jedné žumpy a proto předstírají činnost bojem o koryta, debatami o zasedacím pořádku atd.Stejné platí i o předvolebních slibech, že nepodpoří vládu Babiše a nyní jsou ochotni jej podpořit a zdráhají se jenom jako .......předstírající panenství a to proto, aby dostali více zaplaceno.Už bychom předkládali návrhy zákonů - všeobecné refrendum, proti exekutorům, lichvářům ......