PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2017 19:11:54 - jeho nejtemnejsi temnosti

pane místopředsedo 7

omlouvám se ale nedá mi to abych nezareagoval, No vaše nenávist k Ukrajincům je opravdu hluboká zřejmě, takže tím vlastně říkáte, že Ukrajina podléhá stále Brežněvově doktríně, stejně jako Gruzie a ostatní. pokud by začalo třeba Bělorusko zlobit přijedou tam ruská vojska a seberou jim část území o kterou by v Moskvě stáli. Proto zřejmě Putin zuří že na svoje bývalé kolonie tak snadno nemůžou. No provokace na hranicích USA s Mexikem, co si pod tím představit? V Mexiku se vlády střídají pořád. Co se týče bestiálnosti zločinů na civilistech Rudá Armáda si s Wehrmachtem nemá moc co vyčítat. Proti vlastním lidem co se vzbouřili používala běžně chemické zbraně a do protestujících dělníků stříleli z kulometů, Vy byste zřejmě namítl že to byli beztak zrádci. Ve Francii se s kolaboranty nemazali z jiného důvodu,tm šlo o záležitost prestiže, kdy byla Francie potupena. Neměli byste spíš nabídnout voliči nějaký přívětivější program přece jenom?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.12.2017 22:59:34 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Fantazie mi imponuje. Žlučovitá fantasmagorie však ani trochu. Tvrzení, že k Ukrajincům cítím nenávist, je ubohou urážkou. Od mládí až dodnes mám mezi nimi spoustu skvělých přátel. A Ukrajinu pamatuji v neporovnatelně lepším stavu. Tím víc je mi líto té dnešní, decimované obludnou korupcí a zlodějnou, válkou vlády proti vlastním lidem a všeobecným úpadkem. Ukrajiny sevřené v klepetech "omezené suverenity" jako řemen - ovšem vůči týpkům á la madam Victoria Nuland ("Fuck the EU!"). To, že agresi v srpnu 2008 zahájila Gruzie, a ne Putin, ví celý svět, který netrpí fanatickou slepotou. Chemické zbraně, užívané Rudou armádou proti vlastním lidem? Tak tohle je horor pro hodně pokleslý vkus. Váš dvojí metr je groteskní. V případě Francie máte pro to, že se s kolaboranty nemazala, velké pochopení - coby pro "záležitost potupené prestiže". Zato u země, kde se agresor dopouštěl masových brachiálních zločinů, to máte za "bestiálnost". Parlamentní listy čtou hlavně lidé, kteří do politiky nespadli z višně. Tím přesněji jistě vyhodnotí nejen Vaše logické zkraty a argumentační zoufalství, ale i očividnou lítost nad tím, že Ukrajina nezůstala v prackách chátry, kterou tam dosadil k moci už sám Hitler. Já Vám kvůli tomu přesto nepřipisuji i frustraci z toho, že jste nemohl osobně velet obsluze osvětimských plynových komor. A Vy se napříště vystříhejte narážek typu koho bych snad považoval za "zrádce", hodné fyzické likvidace. Na takovou "korespondenci" reaguji naposledy. Drtivou většinu českých voličů skutečně zajímají úplně jiné otázky. Horory a fantasmagorie vnášíte do debaty Vy sám, a nikoli já.