PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.12.2017 16:01:16 - sele

Situace ve straně

Vážený pane Skálo, ráda bych se dotázala, (ad Váš článek Časopis týden mně požádal o rozhovor...), zda stále trváte na svém názoru (uvedl jste ho, pokud si dobře pamatuji do rozhovoru v České televizi), že Vám strana neumožňuje dostatečnou prezentaci -v médiích televizi i tisku -? Sledovala sem pečlivě přednášky zesnulého pana Ransdorfa (dostupné na internetu), nemyslíte si, že by bylo vhodné pokračovat podobným směrem? Má strana v současné době vůdčí osobnost - intelektuála ve svém portfoliu jakožto jeho pokračovatele ? A vy sám neplánujete akce - přednášky podobného směru, jaké míval zesnulý M. Randsdorf? Jste toho názoru, že jsou tyto aktivity potřebné at již pro stranu, tak pro voliče? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.12.2017 23:01:26 - PhDr. Josef Skála, CSc.

S Mílou jsme byli velcí kamarádi. I proto, že jsme si měli o čem povídat. Klidně i dvě hodiny v jednom kuse. Většinu až pozdě večer. Teď, kdy tu Míla není už skoro dva roky, se snažím zastoupit i jeho. Samozřejmě jen zčásti. Jednak proto, že mám na starosti i spoustu jiných věcí. A také proto, že Mílův rozsah vědomostí byl naprosto unikátní. Že je to velice důležité pro získávání přemýšlivých, vzdělaných lidí, je mimo vší pochybnost. Do televize i rozhlasu se dostanu, jen když mne zvou osobně. Snad jsem Vám odpověděl aspoň takto "diplomaticky".