Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.01.2018 10:40:01 - brain

sestavení vlády

Dobrý den, udělalo podle vás ANO maximum pro získání podpory své vládě? Z mého pohledu jste na jednání o podpoře vlády úplně rezignovali. Tvrdil jste, jak se pokusíte jednat po novém roce. Pokud se ale nepletu, žádná jednání s ostatními stranami se neuskutečnila. Proč? Vedení sice sází na další pokus, ale nevšiml sem si, že byste proto něco udělali. Nemyslíte, že by to nové volby rozřešily nejlíp?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.01.2018 8:40:20 - Ing. Patrik Nacher
 Pěkný den, toto je dotaz spíše pro členy vlády nebo vyjednavače za Hnutí ANO. V této chvíli nejsem ani na jedné z těchto pozic. Vláda se soustředila na tvorbu vládního programového prohlášení a pokud vím, tak byly osloveny všechny subjekty. Ty, které chtěly, tak poslaly svoje podněty, ty, které nechtěly, nelze nijak nutit. Přijde mi to poněkud zvláštní až pikantní, ale po loňských parlamentních volbách se většina politických stran předhání v tom, kde bude silnější a autentičtější opozice. K jednání je vždy potřeba obou stran. Předpokládám ale, že jak se bude blížit hrozba předčasných voleb, racionalita a logika se vrátí do hlav dnes opozičních politiků. Nové volby by to asi rozsekly, zároveň je to ovšem do určité míry selhání politiků, kteří se nebyli schopni domluvit s tím, co mají. I o tom je nebo by měla být politika možného.
Hezký denPatrik Nacher