RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.01.2018 10:10:20 - Dana Duchková

Zvítězí Drahoš na základě nenávisti ? Mnoho voličů Drahoše jsou nenávistní extremisté.

Dobrý den,
dost lidí mi řeklo, že volí Drahoše jen kvůli tomu, že nesnáší Zemana. Stane se snad prezidentem Drahoš na základě nenávisti? Tolik nenávisti u příznivců Drahoše jsem nezažila. Byla jsem se podívat na jeho meetingu a ta mediální štvanice, spuštěná na Zemana, vyvolala takovou vlnu nenávisti, že u voličů Drahoše bych řekla, že jsou tou nejextrémistější skupinou....Fakt smutný....Já volila Fischera.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.01.2018 13:19:46 - RNDr. Jan Zahradník
Vážená paní Dano Duchková,

opakovaně na těchto stránkách vyjadřuji své přesvědčení, že přímá volba prezidenta byla jednou z největších chyb české politiky v tomto století. To, co Vy píšete, je jejím jasným důsledkem. Zároveň s Vámi nesouhlasím, že by motivem k rozhodnutí volit Drahoše byla pouze a jenom nenávist. Znám mnoho lidí, kteří v prvním kole volili jiné kandidáty než Zemana nebo Drahoše a ve druhém kole budou volit Drahoše na základě chladné úvahy jako jedinou možnost. Tak je to i v mém případě, v prvním kole jsem volil Topolánka, ve druhém kole budu volit Drahoše.

S pozdravem

Jan Zahradník