Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2018 10:44:51 - Medná Lenka

zdroje

Dobrý den, podle mě stálo hodně odvahy prosadit odkoupení tábora v Letech. A ukázalo se, že dnes lidé dost odlišně inerpretují minulost. Tady nejde o názor, ale to, co tvrdí Rozner je podle mě prostá lež. A třeba tazatel přede mnou se odkazuje na článek, jehož zdrojem je http://ww12.sprcha.com/, což je uvedeno hned pod článkem. Autor žádný. Nemyslíte, že by se s tím mělo něco dělat? Neříkám cenzurovat, ale je možné vydat něco, pod čím není žádný podpis a zdroj je hodně pochybný? Dost mě šokuje, že tomu, co takový zdroj uvádí někdo věří a dokonce ho šíří dál. Nedávno jsem viděla reportáž, že takovéto lživé odkazy se šíří hlavně mezi důchodci a často jim je posílají jejich známí. Nemyslíte, že je třeba nějaká osvěta? Starší generace s PC moc neumí a dost často věří, že co je psáno, to je dáno. Děkuji za vyjádření. Lenka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2018 20:30:35 - Mgr. Daniel Herman
Souhlasím s Vámi, paní Medná,internet je úžasná věc, ale bohužel v sobě skrývá i toto riziko, že si každý může napsat co chce a pak to vydávat za věrohodný zdroj. Určitou pomoc vidím v etickém kodexu a samoregulačních mechanismech, které by měly i na internetu fungovat.