JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2018 17:21:34 - Venca K.

lži

Dobrý den, když tak hezky píšete o Hamáčkovi, co říkáte na toto? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Parlamentni-listy-na-mne-lzive-utoci-tvrdi-Hamacek-Nevyvratil-ovsem-jedinou-z-nasich-informaci-523448 Takhle to přeci dál nejde, aby si politici bez důkazů říkali co chtějí. A taky myslím, že je správné, že na Roznera bylo za jeho lži podáno trestní oznámení. Jak myslíte, že soudy rozhodnout? Jste přeci právník aspoň podle titulu. Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2018 10:34:58 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
no, musím se přiznat, že mám proti Honzovi Hamáčkovi výhodu. Článek se netýká mě osobně, takže jsem se mohl nápadům, jak bude probíhat dělba moci, ze srdce zasmát. Takto to jistě vypadat nebude. A přesvědčení, že by politici měli přestat říkat nepodložené věci, dostává dost na kožich v situaci, kdy si dva naši nejvyšší exekutivní činitelé přesně na tomto postupu založili skvělou politickou kariéru a občané ČR je volí jako diví.
Ano jsem právník a i já považuji za správné, že bylo podáno trestní oznámení na pány Roznera a Okamuru. Jde o to razantně se vymezit proti zpochybňování tak závažných věcí, jako byl holokaust. Na druhou stranu si jako právník dovoluji odhadnout, že se věc k soudu ani nedostane.