Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2018 1:05:19 - lev.rozzureny

Nejezte maso z porážek ateistů, hlásají v pražské mešitě! Domácí násilí! Teroristi! Kdy konečně budou zakázáni?

V pražské mešitě se hlásá, že "maso z porážky jiných nemuslimů, jako jsou uctívači model, zvířat, ateisti apod. je pro muslimy zakázané, nesmí ho jíst a nestačí nad ním jen pronést basmalu" http://www.praha-muslim.cz/preview.htm ....podobně se nacisti stavěli k Židům (nekupujte u Židů)...celkově islám naprosto jednoznačně neuznává rovnoprávnost muslimů a ateistů...viz exmuslimka Bitarová https://www.youtube.com/watch (13.minuta) - to netvoří hnutí směřující k potlačení práv a svobod ateistů?

A co domácí násilí? Polovina muslimek je v Praze, Brně, Teplicích atd. mlácena, týrána atd. viz exmuslimka Bitarová https://www.youtube.com/watch . V pražské mešitě se pořádají i kázání, jak mlátit ženy https://www.youtube.com/watch ...to netvoří hnutí potlačující práva žen?

A co ten terorista Shehadeh? Léta kázá v pražské mešitě, pronajímá jim prostory https://www.reflex.cz/clanek/komentare/84685...proč nejsou dávno zakázáni? Kdo to kryje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2018 11:46:00 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
hnutí SPD již od svého založení prosazuje zákaz propagace islámské ideologie v ČR, jelikož se jedná o ideologiii, která je netolerantní, nenávistná, velice násilná a ženami opovrhující. Tato ideologie porušuje lidská práva a není slučitelná se svobodou a demokracií.
Hezký zbytek dne.