PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2018 15:27:00 - krrissus

Přeji pěkný den pane doktore.

Němci napadli Československo. Z republiky udělali protektorát, perzekuovali místní obyvatelstvo. Dodnes nám neuhradili reparace. Na jejich ideu Třetí říše doplatily životem desítky milionů obyvatel celé Evropy. Rusové nás osvobodili a miliony jich při těchto bojích zemřelo, trpěli i Rusové za frontou. Proč se v současné době tyto skutečnosti ve větší míře neprezentují v masmédiích. Proč se připojujeme k sankcím vůči Rusku kvůli zájmům jiných států. Neustále mluvit o tom, že nás Rusové okupovali v roce 1968 by bylo stejné, jako mluvit o tom, že Německo a mnoho dalších států je okupováno Americkými vojenskými základnami od druhé světové války dodnes.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2018 15:33:32 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Pěkný den i Vám - s upřímnou omluvou za zpozdilou reakci. Máte svatou pravdu. Leckdo to s přesilovkou demagogie, kterou zmiňujete, vzdává. Můj styl to není. Já se s ní peru, kdekoli dostanu slovo.