Mikuláš Ferjenčík

Právě jsem se vrátil z Parlamentu.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2018 13:01:53 - oskarxy

cenzura soukrome pošty!

Obracím se na Vás ve věci skutečnosti, kterou jsem včera zjistil - a to že v ČR dochází k naprosto nepřijatelné cenzuře přijaté soukromé pošty na servech jako centrum.cz!
V případě že v textu zprávy, jejíž adresát má mail na centrum.cz, se nachází nějaké - novodobými bolševiky definované - závadné slovo, v tomto případě link, nebo odkaz na závadné weby - jako třeba "parlamentnilisty.cz", nebo "aeronet.cz", nebo "hlavnespravy.sk" - prostě cokoliv ze seznamu od svazáka Jandy z EH - tak daný SOUKROMY email adresát nikdy neobdrží!
Pokud vím, tak v demokratické svobodné společnosti je cenzura nepřípustná - a v tomto případě už jde dokonce o cenzuru soukromé pošty.
Proto se obracím na Vás, jako na poslance jehož povinností je bránit demokraticky a svobodný řád ve společnosti, i jako na občana, který by měl v této věci snad pociťovat stejné rozhořčení jako já - se žádostí, něco v této věci udělat.
Je naprosto nepřijatelné, aby o tom jakou poštu smím obdržet rozhodoval nějaky svazák!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.