Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2018 19:37:04 - vile

Znáte tento seznam islámských teroristických útoků?

Dobrý den,
ČSSD je aktuálně nejvíc proislámská strana, znáte tento pravidelně aktualizovaný seznam útoků spáchaných na muslimy i nemuslimy ve jménu islámu? každý den několik po celém světě. https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2018 6:38:44 - Ing. Antonín Seďa
 Přiznám se, že seznam neznám a ani nečtu. Sociální demokracie není pro islámská strana, to se opravdu mýlíte. naopak ČSSD byla první politickou stranou v zemi, která přijala usnesení svých odborných komisí, které ukazovala na opatření k zabránění nelegální migrace. Chápu, že stokrát opakovaná lež se může někdy stát pravdou a že se někteří politici neštítí lhát a používat rozličné metody své politické práce. Ale to, že ČSSD je solidární strana s lidmi, kteří jsou životem těžce zkoušení ještě neznamená, že podporuje islám. Takže prosím, přestaňte šířit éterem dezinformace a přestaňte podporovat fašisty a xenofobní nacionalisty. To již jsme ve své historii naší země zažili. A všichni víme, jak to dopadlo a že to nic pozitivního našim lidem nepřineslo.