Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2018 18:04:17 - venouš

Proč?

Sdělte mi, prosím, proč ve svých výrocích používáte tolik nechutných vulgarismů. To vám chybějí potřebná synonyma, nebo si myslíte, že tím posilujete vlastní ego? Ještě mi napadá, jako důvod, zanedbaná výchova, ale pokud vím, váš otec se podobným výrokům v mediích dlouhodobě uměl vyhýbat.
Třeba se tím chcete od ostatních jen odlišit, což by bylo normální tak do vašich 20-ti let věku. Nyní již to působí jako chorobná úchylka a v tom případě Vám doporučuji vhodné vyšetření, něco je u vás špatně. Pokud vás tento můj dotaz bude nějak iritovat, tak se omlouvám, myslím to s vámi dobře.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2018 18:31:15 - Pavel Novotný, DiS.
 Odpovím čistou pravdu, sám jsem zvědav, zda budete schopen jí přijmout: Dělal jsem to ZÁMĚRNĚ, abych nasral příjemce textu - čtenáře PL, média, které nemusím, neb šíří dezinformace. V civilním životě se projevuji v zásadě bez vulgarismů a všimněte si, že i v jiných médiích dvacet let zpátky se vyjadřuji diametrálně odlišným způsobem. Mě prostě baví na PL útočit přímo na příjemce textu - čtenáře PL, kterými také pohrdám a považuji je za voly, zatímco sám sebe považuji za inteligentního kluka, kterého prostě baví tepat předsudky a bojovat s nimi. Stačí tak? Já vím, nevěříte mi to, ale je to tak. Klidně mi zavolejte 602633434 a pokecejme, já jsem v civilu naprosto normální, svéprávná bytost. Image vulgárního, společensky nepřijatelného debila jsem si vybudoval cíleně. V civilu jím nejsem. Pěkný den, Novotný