Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2018 11:43:24 - Kamenáč Bill Csc.

Cenzura internetu dnes není je výsadou Číny nebo KLDR, ale přichází salámovou metodou i do Česka II.

Musím vás u předchozí odpovědi zklamat, ale nejde o žádnou chybu antiviru, ale o cenzuru. Ten odkaz na článek, který jste mi poslal, je už 14 dní starý. Dnes jsem zkoušel ze svého mailu na Seznamu přeposlat pár odkazů na svůj mail na Atlasu. Pravdou je, že některé dříve blokované weby už to necenzuruje (asi ty, které se proti cenzuře ozvaly), ale jiné maily s dalšími odkazy např. na weby Protiproud, Rukojmí či Security magazín jsou stále nedoručovány.
Já chápu, že snahou politiků je, aby se tento skandál nějak zahladil a ututlal, ovšem toto zametání pod koberec pouze vzbuzuje další nedůvěru lidí v tento systém.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2018 9:54:38 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane,já opravdu nemám žádný zájem nic tutlat. Problém s nedocházením e-mailů si musí vyřešit samo vydavatelství Economia, které je soukromou společností, s níž nemám nic společného. Nemám a ani nemůžu mít žádný vliv na jeho rozhodování. Nepodsouvejte mi, prosím, něco, co opravdu nedělám.DěkujiS pozdravemTomáš Zdechovský