Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2018 12:21:16 - Franz Ferdinand II.

Přímá odvolatelnost politiků??

Dobrý den SPD prosazuje také možnost přímé odvolatelnosti politiků. Mám s tímto programovým cílem trochu problém, nemáte obavu z toho že takový zákon jen a jen usnadní cestu k destabilizaci politické scény, tak jak se o to právě někteří pokouší na náměstích na Slovensku a v Čechách?
Legální možnost odvolávat politiky vždy pomůže oslabovat mandát vlády a prezidenta jisté názorové skupině společnosti, pro kterou momentálně nedopadly poslední volby podle představ. Jak tomu chcete zabránit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2018 14:33:23 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
SPD chce všemy prvky přímé dedmokracie dát rozhodování o věcech veřejných do rukou občanů, kteří jsou vlastníky státu a kteří mu odvádějí nemalé finanční prostředky ze svých daní a různých dalších odvodů. A jsme přesvědčeni, že by to takto mělo být. Tím se budou občané více o veřejné dění zajímat a jsem přesvědčen o tom, že žádnou destabilizaci nedovolí, jelikož budou politicky zodpovědnější.
Hezký zbytek dne.