Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2018 15:12:27 - Alexander H.

Herci si přisvojili ČT? V Českém Lvu řekli, že je jejich....není to snad střet zájmů, když jsou na ni finančně závislý?

Dobrý den,
po přenosu pořadu jsem dospěl k závěru, že herci se bojí, že přijdou o finanční příspěvky. Pokud jsou na ČT závislý, je logické, že jí chtějí bránit, jde o jejich živobití, ale takto veřejně říci, že je jejich mě zhnusilo.
Tady nejde o nezávislo, ale finanční závislost herců.....

ČT nepatří nikomu konkrétnímu, nemýlím li se ????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2018 19:45:07 - Ing. Antonín Seďa
 Nemýlíte. Přiznám se, že jsem byl proti koncesinářským poplatkům a to z důvidu toho, že se ČT a ČR zrušila reklama, kterou pak "zaplatili" koncesionáři. Tedy všichni občané naší země. Dlouhoodbým problémem je financování veřejnoprávních médií a zejména transparentnost. To je těžké kontrolovat v rozpočtu kolem 7 miliard korun. A to, že z něj těží i herci, umělci a režiséři by mně ani tak nevadilo, protože česká tvorba je nejen důležitá, ale je dána pro veřejnoprávní média zákonem. Dohled má Rada ČT či ČR, takže je na jejich členech, zda pracují či nikoliv. Nicméně já osobně, přesto, že mám velké výhrady k veřejnoprávní ČT, útoky politiků i pana prezidenta na veřejnoprávní média odsuzuji.Prootže se stačí podívat na soukromá média a sami vidíme tu obrovskou míru neprofesionality a neobjektivity. Takže buďme rádi za veřejnoprávní média a pouze je kultivujme.