Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.03.2018 18:00:14 - Motto-motto

Lže Rusko nebo my?

Nejpravděpodobnějším zdrojem smrtící látky typu Novičok je podle ruské diplomacie Česká republika, Slovensko, Británie nebo Švédsko. Myslíte, že je obvinění ČR oprávněné? Jsou proto nějaké důkazy? A pokud ne, nemělo by se to nějak řešit? Podle mě jde o dost vážné obvinění a nejde je podle mě jen tak přejít. Nebo jste jiného názoru?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2018 18:03:49 - Jaroslav Doubrava

 Vybavuji li si dobře, Rusové neřekli, že to svinstvo pochází z České republiky, ale že by mohlo pocházet. Asi z dřívějších dob věděli své. V této souvislosti si cením rozhodnutí našeho prezidenta, za které je zdrclými žlučemi skandalizován,nechat informaci prověřit. Okamžitě to měla prověřit vláda. Tak nevím, která rozvědka neříká pravdu. Víte, že jedna řekla ano, druhá ne, pak z toho bylo jen mikroskopické množství atd.

Přiznávám se ještě k jedné silné pochybnosti. Údajně jde o jed, který zabíjí do několika vteřin, není proti němu žádná protilátka, a přesto hned dva zasažení v pohodě přežili. Uniklý rozhovor mezi dcerou agenta a její sestřenicí je určitě označován za podvrh. Já ho za podvrh nepovažuji. Proč VB nedovolila ruským expertům účast při vyšetřování? Proč nedovolili konzulovi setkání s dcerou a porušili tak mezinárodní dohody. Kam oba pot záminkou utajení zmizeli a takových proč bychom mohli vyslovit celou řadu. Někdo ve VB má ale asi zájem na tom, aby pravda se ven nedostala. Zdravím Vás. Jaroslav Doubrava