Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.03.2018 10:57:37 - občan N

Vy si protiřečíte

A je třeba si přiznat, že do opozice nás nevehnalo minulé vedení ČSSD, ale naši voliči a občané České republiky. Pokud tohle nepochopíme, tak se z chyb nepoučíme. Otázka - proč vás vaši voliči a občané České republiky vehnaly do opozice? Důvod. Následně probíráte co a jaká opatření je potřeba realizovat.Vaše představy.Ano,takto mělo bývalé vedení konat.Nekonalo.Mělo své jiné zájmy.Opět otázka - proč? A proudy až v současnosti? Úsměvné.Těším se.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2018 11:14:28 - Ing. Antonín Seďa
 nemyslím si, že si protiřečím, protože já jsem stále přesvědčen, že rozhodnutí voličů je vůči ČSSD nespravedlivé. Ale prostě taková je politika a často současná politická situace neodpovídá vykonaným skutkům. Já se již opravdu nechci vracet do minulosti, pouze odkazuji na analýzu, která ukazuje na příčiny současného stavu sociální demokracie. A také si uvědomuji, že to budou opět voliči, kteří budou rozhodovat, komu důvěru ve volbách dají a komu ne. Proto je třeba pracovat o důvěryhodnost ČSSD a jejích reprezentantů. Přece musí být každému jasné, že sociální demokracie byla kritizována za sliby ve výši 65 miliard a na sliby ve stejné výši od A.Babiše veřejnost nebere stejný metr. Že se namísto bank a podniků dnes tunelují politické programy přece také není normální, i když to trestné není. Historicky za vlád sociální demokracie vždy vzrostla životní úroveň občanů. Na to jsou důkazy ze statistických údajů. A to, že někdo zakrývá svojí skutečnou pravicovou politiku líbivými návrhy je hold PR politika, kterou A.Babiš za pomocí svých médií provozuje. Nelze pouze vinit sociální demokraty, že získali toliko 7,5% hlasů. Těch příčin je daleko více, ale je lidsky přirozené, že se veškerá vina háže na bývalého předsedu strany či bývalé vedení. Ale to vedení mělo nad sebou kontrolu P ČSSD, ÚVV ČSSD i PK ČSSD. Takže i ti, kteří dnes kritizují, mají svůj díl odpovědnosti za současný stav strany.