PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2018 9:05:35 - CS_Swing

2 dotazy

Dobrý den pane Skálo. Je mi 29 let, bydlím na Bruntálsku,jsem volič KSČM,i když jsem se musel vloni ve volbách trochu přemáhat,vzhledem k nemastné povrchní (ne)politice některých vašich kolegů,hlavně pana Dolejše a Filipa,nyní působí spíše jako žáby na prameni, o to víc je potřeba zásadní a důsledná změna doleva a hlavně si nenechat populisty ukrást témata,bít se za opravdovou změnu, o to víc Vám pane Skálo držím palce na sjezdu, letos jde o hodně. A mé dotazy. 1,Uvítal bych větší akcent i na sociální témata,hodně nás mladých trápí dost předražené bydlení,nejistota v práci,porušování zákoníků práce,lichva,exekuce a nízké mzdy ap. Jaké máte řešení? a druhý dotaz je spíše idealistický. Jak by měla podle Vás vypadat naše republika za 10,20 let,jaká je Vaše vize? Děkuji a držím Vám palce. Adam

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2018 11:56:12 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Upřímné díky za sympatie! Vše to, co o dnešní době píšete, bych podepsal. Řešením je taková politika naší strany, která se k tomu postaví čelem. A místo většiny času, stráveného parlamentními debatami, začne lidem ukazovat skutečná východiska - a dávat dohromady odpor proti darebákům, který už tak nafoukaně přezírat nebudou s to. Skutečné řešení leží až za hranicemi kapitalismu.