PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2018 8:56:16 - piiitrrr

Pane doktore

Pane Doktore, není možné, že pan Babiš byl v Bruselu vydírán skrze dotace a zametení pod koberec pseudo kauzy čapí hnízdo? Nedokážu si jinak vysvětlit, proč doposud relativně rozumně argumentující člověk(byť oligarcha, ale alespoň je schopný řídit stát lépe než ti neschopní mafiáni před ním) přistupuje na falešnou hru válečných štváčů ohledně obviňování Ruské Federace na základě tvrzení v duchu: jedna paní povídala. Neměla by za těchto okolností Vaše strana ještě přehodnotit podporu tomuto pánovi? Domnívám se, že je to skandál- dle příspěvků v diskusích se to samé domnívá většina občanů. Argumentovat potřebou loajality k našim spojencům-těm kteří bombardovali Bělehrad, anektovali jižní Srbsko, rozvrátili Libyi i Irák, nesou vinu za hladomor v Jemenu mi přijde skandální. Proč nechcete předčasné volby? Průzkumy ukazují, že by se sněmovna vyčistila od žumpy a Vám snad už to spadnout pod 7 procent nemůže?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2018 11:04:20 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Skandál to je bezesporu. A pro nás i velké varování. Pokud by Babiš nechal diplomaty skutečně vyhostit jen na oltář "spojenecké věrnosti", a ne na základě věrohodných důkazů, otázka logicky zní, kvůli čemu a jak moc se mlže ohnout kdykoli příště. Stále chci věřit, že bude jednat jako český premiér, a ne cizí satrapa.