JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.03.2018 15:23:26 - urlisovahanka

Kdo jiný, než ti, kdo v té době žili by se k ní měli vyjadřovat?

Vy si stěžujete na manipulaci, ale když se vás někdo zeptá přímo tak mlčíte. Z vašich odpovědí soudím, že když vyhrožovali komunisté, bylo to v pořádku ale nedej bůh, když se vyhrožuje jim. Kdyby to bylo jinak, tak byste odpověděl přímo a neříkal, že jde o uzavřenou kapitolu. Ono to tak úplně není. Z chyb by se měl člověk poučit, proto je reflexe minulosti nezbytná. Taky nechápu, proč je pro vás uzavřená kapitola jen to, co se stalo před rokem 89 a ne těsně po něm?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.03.2018 10:53:57 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

mohl bych souhlasit s tím co píšete v titulku, ale pokud sledujete mediální župmu tak určitě víte, že je tomu právě naopak. Vyjadřují se především ti, kteří před rokem 1989 buď nebyli na světě nebo jen tahali kačera. Skutečnosti záměrně překrucují s cílem vymývat mozek dalším lidem. Pletete se v tom, když uvádíte, že já si nestěžuji. Ne, já to konstatuji. To je rozdíl. To jestli se chci k něčemu vyjádřit je pouze má osobní věc a co Vy nechápete nebo co z toho Vy soudíte je mi celkem jedno. Neberte to jako aroganci, ale jako prosté vyjádření mého práva. Ani jako občan ani jako politik nemám takovou povinnost. Můžete mě za to kritizovat, můžete mnou pohrdat nebo se snažit na mě psychologicky působit, ale výsledek bude stále stejný. Až sám usoudím, že nastala doba, kdy se vyjádřit mám tak se vyjádřím. Pokud mi napíšete další obdobný dotaz odpovím Vám zase stejně.

Přeji hezký den.

Zd. Ondráček