PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.03.2018 14:04:53 - Jan 10

Turecká invaze do Afrinu

"Ve čtvrtek 29. března se v Praze na náměstí Republiky sešlo několik set lidí, aby demonstrovali proti mlčení našich politiků k turecké agresi do kurdské provncie Afrín na severu Sýrie. Pochodem okolo ústředí ČSSD v Lidovém domě, sídla ÚV KSČM v ulici Politických vězňů a Delegace evropské komise v Praze prošli na Jungmannovo náměstí. " "Návrh byl zamítnut hlasy vládního hnutí ANO, poslanců za ČSSD a KSČM. Z levice pro návrh hlasoval pouze poslanec Jaroslav Foldyna. " http://www.novarepublika.cz/2018/03/nemlcte-k-tureckym-valecnym-zlocinum-v.html

Dotaz: Zamítnutí návrhu na projednání mimořádného bodu "Postoj ČR k turecké invazi do Afrínu" v PS byla, dle vašeho názoru, "úlitba" komunistických poslanců Babišovi za výhody, které jim slíbil za podporu jeho vlády? Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2018 18:25:31 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Už jsem na to reagoval odpovědí na dotaz jiného čtenáře PL. K onomu trapasu došlo nedopatřením, a ne záměrně. Naši poslanci to napraví svým vlastním návrhem, který podají v nejbližším možném termínu.