Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.04.2018 17:15:05 - Kara

Jedy typu novičok v ČR nejsou,i když v ČR jsou III.

Dobrý den.Vaše odpovědi si skládám tak,jak je říkáte.Rusové se neprobudili s žádostí o spolupráci najednou.Pochopitelně první reakcí bylo odmítnutí nařčení ze strany Britů,ale žádali o účast na vyšetřování-nebylo jim vyhověno.Žádali o vzorek-nebylo jim vyhověno.Obviněni bez důkazů.Namítali,že jed mohl pocházet ze zemí,které se jím zabývají,kromě ČR jmenovala i Británii - to přece není obvinění ČR(i toto mluvčí uvedla),to je obranné konstatování.A bylo toto konstatování pravdivé?Bylo.Mohl.Lhali naši politici když tvrdili,že zde tento jed není? Lhali.Stejně tak mohl pocházet od Rusů.Ale dokázáno zatím není nic.Mýlíte se,když v jedné své odpovědi píšete,že snad každý to chápe jako obvinění ČR.Johnson kecal jak blázen.My jsme poslušně vyhověli žádosti Terezy May.Je zde mnoho nejasného,co nedává smysl a podle Vás by vlastně všechno mělo být utajeno,žádné vysvětlení.Jen to obvinění krvelačných Rusů pravdomluvnými Brity zůstane."My jsme řekli,že to byli Rusové,tím jsme to dokázali a šmytec".

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.04.2018 19:02:45 - Ing. Antonín Seďa
 POdle dnešního listu The Times existují důkazy z vyšetřování, které na devadesát procet ukazují , že novičov přišel z RF. Může se Vám to líbit či nikoliv, ale fakta jsou fakta. Pokud někdo lhal, tak se to ukáže. Prsotě já nevěřím důvodům, proč by měli vyšetřovací orgány Velké Británie lhát. Chápu naše politiky, kteří tajné informace sdělovat veřejnosti nesmějí. A vlastně ani nelhali, pokud se to týkalo bezpečnosti země. Polde výše citovaného listu i diplomatů, britská strana poskytla dostatek důkazů, které ukazují na ruskou stranu. A pokud srovnám dvě a dvě, pak mi z toho vychází, že raději budu věřit spojenci než tomu, kdo v roce 1968 okupoval moji zemi a kdo před několika lety anektoval Krym. Prostě to tak cítím a opravdu není na mně, abych dělal nějakého soudce. Držím se dostupných informací a mám dostatek životních zkušeností, aybch odhalil lež od pravdy.