Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2018 13:57:26 - Frncvrszch

Ohrozeni dostupnosti lekarske pece a zdravi pacientu ve FN Bohunice

Dobry den p.ministre
Nejsem schopen pochopit jak je mozne ze ve FN Bohunice je k dispozici pouze jeden lekar-porodnich na 3 oddeleni, jak nam bylo sdeleno. Cekani 6 hodin na predporodni vysetreni mi proste neprijde normalni.
Zminim se dale o tom, ze moje tchyne byla prevezena z chripkou do Ivancic, oficialne z duvodu nedostatku mista, neoficialne volna luzka jsou, ale neni personal..
Osobne jsem prestal "navstevovat" ocni oddeleni FN Bohunice, nemohu si dovolit cekat od 9 od rana do 4 odpoledne na objednane vysetreni. Nehlede nato, ze FN Bohunici opousteji nebo opustili nejvetsi kapacity pres onemocneni rohovky jako Doc. MUDr. Zuzana Hlinomazová, Ph.D.
Vsechny tyto zkusenosti maji jedno spolecne: nejsou lekari, nejsou sestry. Nechci domyslet co nastane v pripade vice komplikovanych porodu s jednim prepracovanym lekarem na pracovisti.

Z meho pohledu je to ukazka neschopnosti managmentu nemocnice. Nejvetsi hodnotou nemocnice je personal. Zda se ze management nemocnice to nechape.



Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.