Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2018 9:43:40 - katolík58

Vážený pane Hermane..

Jsem rád, že zůstáváte pořád konzistentní ve svých názorech, jsou slušné a hlavně máte pravdu. Dnes je divná doba a hrozí vláda ANO s SPD a komunisty, lze jí zabránit? Prosím napište jak to vidíte Vy, děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.04.2018 13:16:33 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
děkuji za Váš dotaz. Ano, i mně dělá současná politická situace v naší zemi, ale i jinde ve světě, starosti. Jsem proto rozhodnutý se i nadále v politickém životě aktivně angažovat a v současné době se připravuji na podzimní senátní volby v obvodu Chrudim - Havlíčkův Brod.
Nyní k Vaší otázce. Jsem přesvědčený, že na základě výsledků posledních voleb do Poslanecké sněmovny lze sestavit vládu z demokratických stran a osobností, která by měla šanci získat důvěru. Tyto snahy však často narážejí na osobní ambice některých konkrétních lidí v různých politických stranách, kteří upřednostňují své osobní zájmy před zájmem celku. politický souboj se tak stává kolbištěm pro vyřizování si účtů některých politiků.
Jsem přesvědčený, že demokraté v různých politických formacích by měli být schopni sčítat pozitivní energii ve prospěch republiky. Úmyslně se vyhýbám jménům a opakuji, že je to problém více stran a více politiků.
Mezi demokratické strany nepočítám KSČM, jejíž ideologie je založená na třídní nenávisti a rozdělování společnosti. Navíc svět, z něhož komunisté politicky vycházejí, již bezmála 30 let neexistuje a jejich politický program tedy ani není bez tohoto zázemí realizovatelný.
Za další nedemokratickou formaci pokládám SPD, jejímž politickým cílem je pouze populismus a destrukce parlamentní demokracie, ve prospěch manipulujících vůdců, kteří z toho mají osobní ekonomický profit.
Ve všech ostatních stranách jsem přesvědčené demokraty osobně poznal a na jejich odpovědnost nyní apeluji.