Ing. Jan Řehounek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2018 11:17:18 - charlii

vládní guláš

Dobrý den, já postupu ANO vůbec nerozumím. Před týdnem jsem tvrdili, že není možné dohodnout se s ČSSD a nejednou to je zase jinak? A to dáte ČSSD vše, co chce, což pro ni vzhledem k volebnímu výsledku bude dost výhodné? A nebo se stane premiérem někdo jiný než Babiš? A když jednání zas selžou, co bude pak? Domluvíte se se SPD? Třetina poslanců je údajně pro, i když se k tomu otevřeně bojí přihlásit, což dost zas dost politiku ANO v mých očích zpochybňuje. Jediný, kdo měl podle ,,koule" je Pelikán

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2018 15:26:04 - Ing. Jan Řehounek
 Vážený pane,
politika je umění možného.To, že přichází "druhý pokus" s ČSSD neznamená, že je to finální pokus.Tlaky na "nespolupráci" s SPD jsou velké, chápu je, poslední výroky T. Okamury opravdu nedávají mnoha lidem spát.A ostatní strany?...však asi víte sám.Předpokládám, že náš vyjednávací tým odvede dobrou práci a na konci týdne budeme moudřejší.Buďte nám příznivcem i nadále, děkuji!
Jan Řehounek