Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2018 10:57:26 - Dana Duchková

Švýcarská laboratoř ukázala na zdroj původu jedu u Skripalových a není to RUSKO.

Dobrý den,
mám dotaz, k tématu otrávení Skripalových. Už tady kolovalo toho více, ale nyní se ukázalo, že nezávislá švýcarská laboratoř ukázala na zdroj původu VB, USA či NATO.

http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/12699-svycarska-laborator-otrava-skripal-latka-bz-amerika-britanie

A já se tudíž ptám, když jste před tím uváděl, že měli důkazy, tak proč se o těch důkazech nemluví a mlčí? Pokud by byli věrohodné, Německo by to akceptovalo, ale oni opět chtějí po VB další důkazy. Takže se lhalo a lže stále ???

A je pravda, že OSN záměrně do dokumentu neuvedlo původ ze švýcarského prohlášení, že zdrojem je VB,USA či NATO ? A že jde o látku BZ ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2018 12:45:55 - Ing. Antonín Seďa
Osobně nevěřím této informaci o tom, že se jedná o látku BZ. Látku zkoumala laboratoř z mezinárodní organizace proti šíření chemických zbraní a ta naopak potvrdila, že zdrojem otravy byl novičok. Takže tohle je tvrzení proti tvrzení. Jsem pro transparentní vyšetření a pokud by se náhodou prokázalo, že jedna či druhá strana sporu lhala široké veřejnosti nebo dokonce svým partnerům, pak by se z toho měly vyvodit politické důsledky. Z mého pohledu by to mělo znamenat pád vlády v té které dané zemi či pád prezidenta. Já, jako člověk s velkou životní, profesní , odbornou i politickou zkušeností spíše v současné době věřím našim partnerům. Žádné důkazy nikdo oficiálně nepředložil, takže věřím diplomatům, kteří viděli důkazy od britské strany a ze strany britských vyšetřovatelů. Prozatím nově nalezené "důkazy" spíše kamuflují ruský podíl na otravě bývalého dvojího agenty a jeho dcery. Tak jako to byly veřejnosti poskytované informace o tom, že novičok se vyráběl či vyrábí v naší zemi apod.