Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2018 12:48:16 - AndělaKK

primárky

Zajímá mě, proč v senátorských primárkách strany neprošel Drahoš a Hilšer? Co vám hlavně na druhém jmenovaném vadí? Mě přijde, že když už chcete být transparentní a rozhodujete v primárkách mělo by zaznít i proč jste se tak rozhodli

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2018 17:11:14 - Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
 

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Ani jeden z kandidátů nezískal nadpoloviční důvěru našich členů v primárních volbách. Pan Hilšer trval na tom, že bude kandidovat na Praze 2, kde už ovšem máme zvoleného senátora Libora Michálka, který byl zvolen s naší podporou v roce 2012 a chystá se svůj mandát obhajovat. Libor Michálek má na rozdíl od Marka Hilšera politické zkušenosti, byl odborně činný jako ředitel tzv. zelené banky a také prokázal svůj nesporný morální kredit, když upozornil na korupci, kterou se chystali spáchat lidé z ODS kolem pana Drobila. Je možné, že právě díky tomuto svému vysokému kreditu Libor Michálek v primárních volbách Marka Hilšera porazil.

S přáním příjemného dne

Jakub Michálek